Samenwerkingen

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!


Dat is de reden dat ik graag samenwerk met verschillende partners. Deze partners zijn specialist op hun vakgebied en samen zorgen we voor een optimaal resultaat voor jou als ondernemer.


Tobuscon

Net als F1 Leiderschap helpt Tobuscon bedrijven met het slimmer en efficiënter organiseren van (administratieve) bedrijfsprocessen. Door met elkaar samen te werken kunnen we klanten beter bedienen vanuit onze locaties in Overijssel en Zuid-Holland.

Zesters

Een duidelijke strategie is belangrijk om je doelen te behalen. F1 Leiderschap draagt eraan bij om deze strategie in de organisatie uit te dragen en uit te rollen. Zesters is specialist in strategiebepaling, branding & marketing.

Bottleneck-it

Procesoptimalisatie draait om mensen, systemen en data. Waar ik me met F1 Leiderschap vooral richt op mensen en systemen, analyseert Bottleneck-it op basis van data en dashboards welke processen verbeterd kunnen worden.

Dashboard Partners

Inzicht, duidelijkheid en overzicht door unieke dashboards met uw eigen KPI's.

Novak

Novak is de sparringpartner voor de mkb-accountant. Novak leden kunnen met al hun ICT-vraagstukken terecht bij F1 Leiderschap en partners.

Software

Bij een digitaliseringstraject komt er veel op je af. F1 Leiderschap treedt op als projectmanager om deze trajecten tot een succes te maken. Daarnaast kan ik voor een aantal software oplossingen ook de inrichting verzorgen.

IT-dienstverlening

Op het gebied van Cloud werkplekken, Microsoft, beveiliging en databeheer werk ik samen met o.a. Synlogic, Arcus IT en Felloo.