Samenwerkingen

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!


Dat is de reden dat ik graag samenwerk met verschillende partners. Deze partners zijn specialist op hun vakgebied en samen zorgen we voor een optimaal resultaat voor jou als ondernemer.


Onafhankelijk IT-adviseur

Ik ben aan Fiscount verbonden als onafhankelijk IT & Organisatieadviseur. In deze rol ondersteun ik accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren de juiste keuzes te maken op het gebied van o.a. verandermanagement, (interne) procesoptimalisatie, ICT en digitalisering.

Strategie

Een duidelijke strategie is belangrijk om je doelen te behalen. F1 Leiderschap draagt eraan bij om deze strategie in de organisatie uit te dragen en uit te rollen. Zesters is specialist in strategiebepaling, branding & marketing.

Procesoptimalisatie

Procesoptimalisatie draait om mensen, systemen en data. Waar ik me met F1 Leiderschap vooral richt op mensen en systemen, analyseert Bottleneck-it op basis van data en dashboards welke processen verbeterd kunnen worden.

Projectmanagement en software

Bij een digitaliseringstraject komt er veel op je af. F1 Leiderschap treedt op als projectmanager om deze trajecten tot een succes te maken. Daarnaast kan ik voor een aantal software oplossingen ook de inrichting verzorgen.

Publicatie van artikelen en blogs

Mijn artikelen en blogs worden op verschillende platforms gepubliceerd, waaronder ICT Accountancy.nl en Accountancy Vanmorgen.

IT-dienstverlening

Op het gebied van Cloud werkplekken, Microsoft, beveiliging en databeheer werk ik samen met o.a. Synlogic, Arcus IT en Felloo.