OVER F1 LEIDERSCHAP

De naam F1 Leiderschap is afgeleid van de Help knop op je toetsenbord:

F1 Leiderschap staat dan ook voor dienend leiderschap en het optimaal benutten van talent.

F1 Leiderschap is opgericht door Mark ter Steege. Mark is verbetermanager en organisatieadviseur. Met een basis van Commerciële Economie en Bedrijfskunde heeft hij veel expertise opgedaan op het gebied van verbeterprojecten bij verschillende serviceafdelingen van grote ondernemingen (Centraal Beheer Achmea, VVAA en De Telefoongids).

Tevens heeft Mark veel ervaring op het gebied van veranderen en digitalisering door zijn jarenlange ervaring bij verschillende softwareleveranciers en als organisatieadviseur. In verscheidene rollen heeft hij namens Exact bedrijven ondersteund en hen geadviseerd hoe zij veranderingen het beste kunnen vormgeven om hun doelen te bereiken. Vervolgens heeft Mark de Training & Consultancy organisatie van Exact Online opgezet en geleid. Dit team heeft hij later samengevoegd met drie andere teams en hij heeft een groot partnernetwerk opgezet. Vervolgens heeft Mark voor Hyarchis een nieuwe propositie ontwikkeld en in de markt gezet. Daarna heeft hij namens Fiscount meer dan 50 organisaties als organisatieadviseur ondersteund bij vraagstukken over strategie, procesoptimalisatie, verandertrajecten en digitalisering. Momenteel werkt Mark als verbetermanager voor opdrachtgevers van F1 Leiderschap en is hij als Customer Success Manager bij SecureLogin verantwoordelijk voor een optimale klantbeleving van bestaande klanten.

Naast deze werkzaamheden is Mark graag actief en sportief bezig. Zo zit hij geregeld op de racefiets of is hij in het bos te vinden voor een wandeling met zijn hond of om een rondje te hardlopen. Het liefst brengt hij daarnaast zoveel mogelijk tijd door met zijn kinderen, familie en vrienden.

Schrijf je in voor mijn blog en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en aanbiedingen