OVER F1 LEIDERSCHAP

De naam F1 Leiderschap is afgeleid van de help knop op je toetsenbord:

F1 Leiderschap staat voor nieuw leiderschap en het optimaal inzetten van techniek.

F1 Leiderschap is opgericht door Mark ter Steege. Mark is verbetermanager en organisatieadviseur. Met een basis van Commerciële Economie en Bedrijfskunde heeft hij veel expertise opgedaan op het gebied van verbeterprojecten bij verschillende serviceafdelingen van grote ondernemingen (Centraal Beheer Achmea, VVAA en De Telefoongids).

Tevens heeft Mark veel ervaring op het gebied van digitalisering door zijn jarenlange ervaring bij verschillende softwareleveranciers. In verscheidene rollen heeft hij namens Exact bedrijven ondersteund en hen geadviseerd hoe zij ICT- oplossingen het beste kunnen inzetten om hun doelen te bereiken. Vervolgens heeft Mark de Training & Consultancy organisatie van Exact Online opgezet en geleid. Dit team heeft hij later samengevoegd met drie andere teams en een groot partnernetwerk. Vervolgens heeft Mark voor Hyarchis een nieuwe propositie ontwikkeld en in de markt gezet. Daarna heeft hij namens Fiscount meer dan 50 organisaties als Organisatieadviseur ondersteund bij vraagstukken over procesoptimalisatie, verandertrajecten en ICT.

Naast deze werkzaamheden is Mark graag actief en sportief bezig. Zo zit hij geregeld op de racefiets of is hij in het bos te vinden voor een wandeling met zijn hond of om een rondje te hardlopen. Het liefst brengt hij daarnaast zoveel mogelijk tijd door met zijn kinderen, familie en vrienden.

Schrijf je in voor mijn blog en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en aanbiedingen