Aanbevelingen

Ik hielp al 50+ teams & organisaties te verbeteren!


"Mark is in staat om in korte tijd de uitdaging van een ondernemer te begrijpen en vertaalt dit naar een zeer constructieve ondersteuning. Mark kijkt kritisch naar bestaande processen en geeft deskundig advies om deze te optimaliseren wat nieuwe inzichten, tijdwinst en meer werkplezier kan opleveren."

Gerrie van der Wal - Fiscount


"Ik heb Mark leren kennen als een gedreven en warme persoonlijkheid. Iemand die je als organisatie graag in huis haalt om naar de verbetermogelijkheden te kijken, iemand die met oog voor menselijke aspect een team verder kan helpen."

Claudia Meessen - Hyarchis


"Wij zijn blij met de hulp van Mark bij een fusie tussen twee kantoren en de daarbij behorende procesinrichtingen en softwarekeuzes."

Martin de Vries- De Vries & Partners


"Ik ken Mark als iemand die zich vastbijt in (nieuwe) materie en op zoek gaat naar oplossingen om zaken efficienter, beter of leuker te maken. Hij heeft een uitstekende drive en weet mensen te motiveren om actie te ondernemen. Hierdoor krijgt hij zaken in beweging."

Guyon van der Giessen - Exact


"Marks sterke punten zijn onder andere zijn luisterend vermogen, een brede blik op zaken en fijne sparringpartner. Hij kan goed de stip op de horizon bepalen en de strategie uitstippelen met concrete acties. Kenmerkend is zijn positieve insteek en opbouwende positieve kritiek."

Ard Dekker - WeCapital


"Wat mij vooral geholpen heeft, is dat Mark niet vanuit het werk naar een persoon kijkt maar naar het gehele plaatje wat iemand te bieden heeft. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de afgelopen tijd sterk gegroeid ben, niet alleen in mijn vak maar ook zeker als mens!"

Corina Bestman - Exact